Sesiunea de comunicări științifice a studenților 2019

 
 

Sesiunea de comunicări științifice a studenților din cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală este un eveniment științific și educațional organizat în fiecare an de către cadre didactice și studenți pentru a promova, încuraja și recompensa studiile și cercetările realizate de-a lungul timpului. Evenimentul este destinat tuturor studenților, indiferent de programul de licență sau master la care sunt înscriși. Nu se percepe nici o taxă de participare și ai numai de câștigat dacă participi!

Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești este creată pentru a ajuta studenții să se familiarizeze cu redactarea unei cercetări sau crearea unui proiect, dezvoltând totodată și spiritul competitiv. Este o oportunitate excelentă, în care studentul poate colabora cu cadrele didactice, implicându-se în activitatea extracurriculară. Fiecare participant va primi certificat de participare, iar cei mai buni vor fi premiați.

Nu se percepe nici o taxă de participare și ai numai de câștigat dacă participi!

Stabilește subiectul proiectului cu cadrul didactic îndrumător și ÎNSCRIE-TE!

 

Documentele pentru înscriere se vor trimite în format electronic la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Documente utile: